Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

ΠΙΣΤΗ!!! ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΥΡΩΠΗ


Ας μάθει όλος ο κόσμος ότι οι Ευρωπαίοι αρνούνται να πεθάνουν, ας γίνει σαφές στον καθένα πάνω σε αυτόν τον πλανήτη ότι οι Ευρωπαίοι δεν θα απολογηθούν ούτε θα υποχωρήσουν άλλο!!!

θα προχωρήσουμε πιο μακρυά από ποτέ άλλοτε θα κατακτήσουμε το μέλλον για εμάς, και δεν πρόκειται να το μοιράσουμε με κανέναν.

Ότι χρειάζεται η Ευρώπη το παίρνει!!!

Για εμάς η ήττα δεν αποτελεί επιλογή, έχουμε  δημιουργήσει τον μεγαλύτερο πολιτισμό στην γη, πάντα συνθλίβαμε τούς εχθρούς μας, έχουμε φτάσει στην σελήνη, έχουμε διασπάσει το άτομο και έχουμε συσσωρεύσει πολύ περισσότερες επιστημονικές γνώσεις από όλες τις φυλές μαζί.

Ακόμα και σήμερα την στιγμή της αδυναμίας μας εξακολουθεί να μας θαυμάζει και να μας ζηλεύει όλος ο κόσμος.

Οι εχθροί μας οι χυδαίες αλλόφυλες μάζες που σαν κοπάδια στους δρόμους μας επιτίθεται απειλούν κλέβουν τον λαό μας καταχρώνται την φιλοξενία μας, εγείρουν αξιώσεις στα εδάφη μας, δεν έχουν ακόμα ούτε καν ψυλλιαστεί τι θα πει απόλυτη και ολοκληρωτική βία σε μαζική κλίμακα. Φαίνεται να πιστεύουν ότι μπορούν να μας εκφοβίσουν να υποταχτούμε χρησιμοποιώντας τρομοκρατία και μηδαμινή συμμοριακή βία. 

Ξεχνούν όμως;

Όποτε εμείς γινόμαστε βίαιοι αφανίζουμε φυλές, καταστρέφουμε ολόκληρους πολιτισμούς, ερημώνουμε ηπείρους και ξεκινάμε παγκόσμιους πολέμους. Η φύση μας έχει προικίσει με θάρρος, υπομονή, προσαρμοστικότητα και συστηματικό μυαλό.

Θα κάνουμε χρήση αυτών των δώρων στο μέγιστο τα επόμενα χρόνια. Αποδεχόμαστε το γεγονός ότι υπάρχει αγώνας στην φύση και πώς όλη η βιολογική και πολιτισμική εξέλιξη βασίζεται σε αυτόν τον συνεχή αγώνα.

Διακυρήσουμε ότι η υψηλότερη μορφή κοινωνικού και πολιτισμικού αγώνα είναι η πάλη μεταξύ ολόκληρων πολιτισμών.

Η εποχή που τα έθνη ανταγωνίζονταν τελείωσε.

Καθώς τα έθνη τώρα ανασυντάσσονται και συγκεντρώνονται κάτω από τα λάβαρα πολιτισμών: διακυρήσουμε ότι ο ευρωπαϊκός πολιτισμός είναι ανώτερος όλων των άλλων και όλες οι ανάγκες του πρέπει πρώτα να εκπληρωθούν.

Για εμάς υπάρχει μόνο ένας νόμος!!!

Ο υψηλότερος νόμος... η επιβίωσή μας.

Και όποια πορεία δράσης και αν επιλέξουμε στο μέλλον μοναδικός σκοπός της θα είναι η εφαρμογή αυτού του νόμου.

Στον αγώνα αυτό δεν θα υπάρχουν Φιλανδοί ή Ρώσοι, Σουηδοί ή Έλληνες, Ισπανοί ή Γερμανοί, Ιταλοί ή Άγγλοι, αυτές οι έννοιες θα παύουν απλά να υπάρχουν, οι πολεμιστές του μέλλοντος θα είναι απλά Ευρωπαίοι ενωμένοι στο κοινό αγώνα που μοιράζονται το βάπτισμα του πυρός και την κοινωνία της εξουσίας.

Στην χοάνη αυτών των κατακλυσμικών πολέμων μια εντελώς νέα φυλή θα γεννηθεί μέσα από τον πόνο και τον αγώνα.

Ο νέος Ευρωπαίος θα διεκδικήσει τον θρόνο του, θυσιάζοντας τον εαυτό του στο βωμό της  φυλής του.

Ο νέος Ευρωπαίος θα κατοχυρωθεί με απροσδόκητες δυνάμεις.



Εθνικός Σύνδεσμος Σαρωνικού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου