Κυριακή, 17 Απριλίου 2016

Μεγάλοι δάσκαλοι του ψεύδους!!!Κάποιος καταλαβαίνει τον Εβραίο όταν γνώρίζει ποιός είναι ο τελικός του σκοπός. Και ο σκοπός είναι πέρα της κυριαρχίας αυτού του κόσμου, η καταστροφή του!!!

Υπάρχει ένα πράγμα, που οφείλουμε να θυμόμαστε πάντα ένα πράγμα, που πρέπει να υπενθυμίζουμε στον εαυτό μας: Μεγάλοι δάσκαλοι του ψεύδους!!! Εαν κάποιος λησμονήση έστω και για μια στιγμή τα λόγια του Schopenhauer, τότε θα αρχίσει αμέσως να γλιστρά κάτω από την επιρροή των απατηλών τεχνασμάτων τους. Είναι βέβαιο πως όλοι μας συνηθίζουμε να λέμε ψέμματα, αλλά κατ' αρχάς δεν είναι κάτι που κάνουμε καθ' έξιν και κατά δεύτερο λόγο, τις περισσότερες φορές τα ψέμματα μας είναι αδέξια. 'Ενας πραγματικά πεπειραμένος γνώστης της ανθρώπινης φύσεως είναι σε θέση να διακρίνει το ψέμα ενός Άρίου, ακόμη και το πλέον έξυπνο.

Από την άλλη πλευρά και ο ίδιος ο Sherlock Holmes θα βρισκόταν σε πολύ δύσκολη θέση, αντιμετωπίζοντας τα εν ψυχρώ σχεδιασμένα Εβραϊκά απατηλά τεχνάσματα. 
Ο Εβραίος βρίσκεται σε άσχημη θέση όταν 'εκ των πραγμάτων, είναι υποχρεωμένος να πει την αλήθεια. Εάν θα έπρεπε κάποτε σκοπίμως να πει την αλήθεια, θα το κάνει κατόπιν ωρίμου σκέψεως, κατασκευάζοντας το ψέμα ακόμη και από την αλήθεια.

<<Και πράγματι ο Λούθηρος>> απήντησα <<είπε στούς Εβραίους: Δεν είσθε Γερμανοί, αλλά απατεώνες, δεν είσθε Γάλλοι, αλλά πλαστογράφοι. Το συνώνυμό του για τον Εβραίο είναι <<ψεύτης>>.

Ούτε ο ίδιος ο Χριστός δεν μπόρεσε να τούς πλησιάσει. Στεκόταν εκεί, ανάμεσα στον ανήσυχο Εβραϊκό συρφετό, με αστραφτερά μάτια, η εικόνα του σκληρού, δηκτικού τιμωρού και τα λόγια του έπεφταν σαν το μαστίγιο ανάμεσά τους: Έχετε πατέρα σας τον Διάβολο και τούς πόθους του πατρός θα πραγματοποιήσετε. Ήταν από την αρχή ένας φονιάς και ανίκανος για την αλήθεια, γιατί δεν υπάρχει αλήθεια μέσα του. Όταν λέγει το ψεύδος, μιλά για τον εαυτό του: γιατί είναι ψεύτης και πατέρας του ψεύδους. Ο Χριστός συνέχισε με υψωμένο τον τόνο της φωνής του, δεν υπήρξε ποτέ ίσως τόσο ευθύς και ειλικρινής.

Στην Παλαιστίνη, μετά την αιχμαλωσία της Βαβυλώνας, υπήρχαν οικονομικώς αδύνατοι πληθυσμοί μη Εβραίων, που έγιναν υποχείριοι των Εβραίων τοκογλύφων, χάρις στην παντοδυναμία της διαρπαγής. Μπορεί κανείς να το διαπιστώσει εύκολα, διαβάζοντας το βιβλίο του Νεεμία.Το κυριότερο σημείο είναι πως η πλειοψηφία του πληθυσμού, που αποτελείτο από καταπιεσμένους αγρότες και χωρικούς, ανήκαν σε διαφορετική φυλή από τούς Εβραίους. Προοδευτικώς όμως, οι Εβραίοι επέβαλαν την θρησκεία τους.

Ο ίδιος ο Χριστός τούς αναθεμάτισε για αυτό: Αλίμονο σε εσάς Γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριτές!!! Γιατί κινείται γη και ουρανό για να αποκτήσετε ένα προσήλυτο... Ματθαίος 23:15

Η θρησκεία των τοκογλύφων κέρδισε το χάρισμα μιας απατηλής ευκαμψίας. Ο Χριστός όμως δεν ήταν τόσο εύκαμπτος. Σταμάτησε με το μαστίγιο της επιχειρήσεις των παιδιών του Διαβόλου, συνέχισε να κτυπά με το μαστίγιο, όσο πιο σκληρά μπορούσε. Ακόμη και οι λέξεις που είπε με περιφρόνηση στα πρόσωπα αυτού του συρφετού, αποτελούν απόδειξη του ασυμβίβαστου χαρακτήρος του.

Οι Εβραίοι ήταν τόσο πεπεισμένοι για την μη εβραϊκή καταγωγή του Χριστού, που τον είχαν συγκαταλέξει στούς ιδιαίτερα μισητούς Σαμαρείτες... Ιωάννης 1:46  7:52  

 Ο Χριστός είναι ο πρώτος μεγάλος εχθρός των Εβραίων, για αυτό ο Ιουδαϊσμός έπρεπε να τον ξεφορτωθεί. Γιατί τίναζε τα ίδια τα θεμέλια της μελλοντικής διεθνούς δύναμης.
Ο Εβραίος είναι το ψέμα προσωποποιημένο. Όταν σταυρώθηκε ο Χριστός, σταυρώθηκε η αιώνια αλήθεια, για πρώτη φορά στην ιστορία.

Η πιο μισητή και καταδιωκόμενη ιδέα δυο χιλιάδες χρόνια πριν ήταν ο Χριστιανισμός και ο πιο μισητός και κατασυκοφαντημένος πάνω στην γη ήταν ο Χριστός.

Σήμερα ο Εθνικοσοσιαλισμός ή πιο <<μισητή και επίφοβη>> θεωρία πάνω στην γη.
Η <<σταύρωση>> του Αδόλφου Χίτλερ και της Γερμανίας ήταν μέρος του σχεδίου αυτού του άγνωστου Όντος. 

<<Μακάριοι είναι εκείνοι οι οποίοι διώκονται για χάρη της δικαιοσύνης, γιατί δική τους είναι η βασιλεία των ουρανών>> (Η επί του όρους ομιλία στην Αγία Γραφή)Εθνικός Σύνδεσμος ΣαρωνικούΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου