Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

ΟΙ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ


                              

Σας παραθέτουμε ενα μικρό απόσπασμα του βιβλίου
''ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ''

"Το ταξίδι για τον τελικό προορισμό διαρκούσε επί τρεις μήνες περίπου, τα πλοία δεν ήσαν εντελώς ακατάλληλα για την μεταφορά ανθρώπων. 
Συνήθως κάτω από το κατάστρωμα υπήρχε ένας χώρος περίπου ενός μέτρου όπου εκεί μέσα εστοιβάζοντο- όπως γίνεται και στις κονσέρβες σαρδέλες- οι Νέγροι κατά την διάρκεια του ταξιδιού πολλοί αρρώσταιναν και πέθαιναν. 
Μερικές φορές ξεσπούσαν φοβεροί τσακωμοί μεταξύ των μισοπεθαμένων και απελπισμένων σκλάβων για ένα- δύο πόντους περισσότερο χώρο. 

Φθάνοντας στην Βόρειο Αμερική οι σκλάβοι σέρνονταν στα σκλαβοπάζαρα των Αγγλικών αποικιών όπου επιτρέπετε η δουλεία. 
Εκεί καθορίζονται και οι τιμές από τούς Εβραίους εμπόρους. 
Σε πολλές περιπτώσεις οι πωλήσεις εγίνοντο σε δημόσιους πλειστηριασμούς. 
Παρεμφερή γεγονότα έγιναν και με τούς νέγρους που επωλήθησαν στις Αντίλλες και στην Νότιο Αμερική''.



Μπροστά σε αυτά τα γεγονότα τα τόσο καθαρά και εύγλωττα, αντιλαμβάνεται ο αναγνώστης ότι μόνο ο κυνισμός και η υπερβολική υποκρισία- παραδοσιακά χαρακτηριστικά των Εβραίων μπορούν να τούς επιτρέπουν να υποκρίνονται τούς φίλους, τούς συμμάχους, ακόμα και τούς απελευθερωτές των Νέγρων. 
Και όλα αυτά γίνονται με μοναδικό σκοπό την εξαπάτηση των Νέγρων, ώστε αφού επανακτήσουν την εμπιστοσύνη τους, να μπορέσουν να τούς χρησιμοποιήσουν προς όφελος των Εβραϊκών Πολιτικών σχεδίων της Παγκόσμιας εξουσίας και κατακτήσεως. 

Σε ολόκληρη την ανθρώπινη ιστορία κανείς άλλος λαός, εκτός των Ιουδαίων δεν συστηματοποίησε με επιστημονικό σχεδόν τρόπο την εκμετάλλευση του ανθρώπου από  άνθρωπο.

Και κανείς βέβαια ως είναι φυσικό δεν γνώριζε καλύτερα από τους ίδιους τους Ιουδαίους τους τρόπους αυτούς.  

Για αυτό και δεν είναι παράξενο ότι Ιουδαίοι, ήταν εκείνοι οι δύο, Καρλ- Μαρξ και Φρειδερίκος Ενγκελς, αυτοί οι οποίοι κατόρθωσαν με ιδιαίτερη επιδεξιότητα να εκδώσουν μελέτες σχετικά με την οικονομική εκμετάλλευση του ανθρώπου από τον άνθρωπο, αλλά αυτό που έκρυψαν και οι δύο είναι, ότι οι μεγάλοι διδάσκαλοι του είδους ήταν τα αδέλφια τους οι Ιουδαίοι. 

Στην πραγματικότητα οι Ιουδαίοι δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να εφαρμόζουν το ίδιο σύστημα, που αναφέρει και η παλαιά διαθήκη, ότι χρησιμοποίησε ο Ιουδαίος Ιωσήφ στην Αίγυπτο. 

Ο Ιωσήφ εκμεταλευόμενος την φτώχεια και την έλλειψη κυβερνώντων, επούλησε στους Αιγύπτιους προμήθειες στην αρχή με αντάλλαγμα χρήματα, και όταν αυτά τους ετελείωσαν με αντάλλαγμα τα ζώα και την γη τους, όταν πια δεν απέμεινε τίποτα στους Αιγύπτιους, ο Ιωσήφ τους επούλησε τις προμήθειες τους με αντάλλαγμα την ελευθερία τους.  

Η επιβεβαίωση αυτή αποτελεί πραγματικά αποσπάσματα από την παλαιά διαθήκη, από την παράγραφο 13-26 του 47ου κεφαλαίου του βιβλίου της γενέσεως, οι Ιουδαίοι που μελετούν όλο τον χρόνο και σχολιάζουν αυτές τις βιβλικές περικοπές, θεωρούν ιερή την εκμετάλλευση του ανθρώπου από τον άνθρωπο, μια και πιστεύουν ότι ο θεός των Ιουδαίων διέταξε τον Ιωσήφ να το κάνει, και εφόσον οι θεϊκές εντολές είναι αιώνιες, άρα ισχύουν ακόμα και σήμερα, ο Ιουδαίος που πλουτίζει ακολουθώντας αυτά τα συστήματα δεν κάνει τίποτα περισσότερο από το να υπακούει στην θέληση του θεού των Ιουδαίων και να ασκεί για τον ίδιο την ύψιστη αρετή.  



Εντελώς αντίθετο σε αυτά τα κηρύγματα του Χριστού που εδίδαξε την αγάπη προς όλους τους ανθρώπους και το υπεστήριζε ότι ο άνθρωπος πρέπει να πράττει το καλό, κήρυγμα για το οποίο οι Ιουδαίοι τον θεώρησαν απατεώνα και τον καταδίκασαν σε θάνατο. 

Δυστυχώς ενώ ο ισλαμισμός, ο χριστιανισμός, ο βουδισμός και οι υπόλοιπες θρησκείες κηρύττουν στους πιστούς τους να κάνουν το καλό στους άλλους ανθρώπους.
Η εβραϊκή  θρησκεία επιτρέπει να κάνεις το κακό.
Θεωρεί δε εφαρμόσιμες τις δέκα εντολές μόνο για τους αδελφούς ιουδαίους και προστάζει την εκμετάλλευση, την κυριαρχία και την υποδούλωση πάνω στους υπόλοιπους ανθρώπους, για αυτό ο ιουδαϊσμός είναι σήμερα μια θρησκεία διεστραμμένη, βλαβερή και επικίνδυνη για την υπόλοιπη ανθρωπότητα.
Η σκέψη ότι ο εβραϊκός λαός είναι αυτός που διαλέχτηκε από τον θεό να ζήσει από την παραγωγή άλλων λαών πρέπει να σταματήσει.
Εθνικός Σύνδεσμος Σαρωνικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου