Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016

127 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ


Αναμφισβήτητα η Εθνικοσοσιαλιστική επανάσταση στη Γερμανία και τα Εθνικοσοσιαλιστικά κινήματα στην Ευρώπη του Μεσοπόλεμου είναι από τα πιο συγκλονιστικά γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία. Ο Εθνικοσοσιαλισμός ήταν και είναι η πραγματική επαναστάτη των Αρίων ενάντια στη παγκόσμια εβραϊκή ελίτ καθώς και ενάντια στην εβραϊκή καπιταλιστική παγκοσμιοποίηση και όχι ο κομμουνισμός που δημιουργήθηκε από τους Εβραίους και προβάλλεται τεχνηέντως από το σύστημα ως δήθεν αντίθετο σύστημα του καπιταλισμού. Είναι γνωστό άλλωστε ότι η κομμουνιστική επανάσταση στη Ρωσία χρηματοδοτήθηκε από τους Εβραίους τραπεζίτες για να επικρατήσει. Στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο ο Χίτλερ έδρασε ως θεματοφύλακας της ανεξαρτησίας όλης της Ευρώπης και προστάτης της λευκής φυλής και του δυτικού πολιτισμού. Η στρατιωτική ήττα του Εθνικοσοσιαλισμού στην Ευρώπη σήμανε προσωρινά την επικράτηση των Εβραίων πάνω στους Αρίους.

Ο Χίτλερ ήταν αυτός που με την επίθεση στη Σοβιετική Ένωση έδρασε ως προστάτης θεματοφύλακας της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας όλων των ευρωπαϊκών εθνών  που απειλούνταν από την Ασία και τον κομμουνισμό. Μήπως δεν ήταν οι Δυτικοί Σύμμαχοι που είχαν επικεφαλής Εβραίους, οι οποίοι δημιούργησαν τον κομμουνισμό, βρίσκονταν σε συνεννόηση και σε συμμαχία μαζί του πριν και καθ' όλη τη διάρκεια του πολέμου και που στο τέλος του χάρισαν την Ανατολική Ευρώπη, καταδικάζοντας τα έθνη της Ανατολικής Ευρώπης σε δουλεία 45 χρόνων;

Ο Χίτλερ ακόμα και με την στρατιωτική ήττα της Εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο έσωσε τη Γερμανία και τη Δυτική Ευρώπη, από τον κομμουνισμό, από τον πολιτισμό δηλαδή των γκουλάγκ, των ψυχιατρείων, της παράνοιας, της φτώχειας, της προλεταριοποίησης, του ισοπεδωτικού εξισωτισμού και της πιο στυγνής δικτατορίας που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα. Αντίθετα με τους Δυτικούς Συμμάχους που παρέδωσαν την Ανατολική Ευρώπη στον κομμουνισμό με τη Συνθήκη της Γιάλτας. Οκτώ περίπου δεκαετίες μετά τη λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και τα ψέματα που έχουν παρουσιάσει οι νικητές για το Χίτλερ και τον Εθνικοσοσιαλισμό, έχουν αρχίσει να θρυμματίζονται και η αλήθεια να ξεπροβάλλει σιγά σιγά στο φως μετά την αποκάλυψη συνεχώς νέων στοιχείων και εγγράφων.


O Χίτλερ ήταν τελικά ο μεγαλύτερος ηγέτης της λευκής φυλής που αποκάλυψε τον καταχθόνιο ρόλο των Εβραίων στην Ιστορία και με τη θυσία του έδωσε το παράδειγμα και έδειξε το δρόμο για τον επόμενο Ηγέτη της λευκής φυλής. Για τον Άνδρα που θα έρθει, όπως είπε και ο ίδιος.

Από τα γεγονότα συνάγεται ότι ο Χίτλερ ήταν ένας Ηγέτης ενάντια στο χρόνο, ένας Avatar που ήρθε για να πολεμήσει τη σκοτεινή εποχή της Κάλι Γιούγκα όπως έλεγαν οι ιεροί μύστες του Εθνικοσοσιαλισμού Miguel Serrano και Savitri Devi, που αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία και την εξύψωση της λευκής φυλής και στην ελευθερία της Ευρώπης. Αποδεικνύεται ακόμα, περίτρανα από όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ευρώπη ότι ο Χίτλερ είχε και έχει δίκιο.

Υπήρξε ο Μεσσίας του 20ού αιώνα και δημιουργός μιας νέας θρησκείας του αίματος, για τη φυλετική αφύπνιση και την αναγέννηση της λευκής φυλής. Υπήρξε επίσης, προάγγελος, φορέας και διδάσκαλος του νέου μεταφυσικού κοσμοειδώλου που θα αντικαταστήσει το παλιό τεχνικό κοσμοείδωλο που επικράτησε από την Αναγέννηση και μετά. Υπήρξε, ακόμη, δημιουργός της νεότερης και τελειότερης ιδεολογίας και κοσμοθεωρίας που εφαρμόστηκε ποτέ για την άρια φυλή και αγωνίστηκε μέχρι το τέλος ενάντια στα εβραϊκά πολιτικά συστήματα του φιλελευθερισμού (καπιταλισμού-κομμουνισμού). Στη αέναη μάχη μεταξύ του καλού και του κακού ο Χίτλερ τέθηκε επικεφαλής των ουράνιων μεταφυσικών πνευματικών δυνάμεων του φωτός και της ελευθερίας που εκπροσωπούν οι Άριοι, ενάντια στις χθόνιες δυνάμεις του σκότους, του ερέβους και της ανελευθερίας που εκπροσωπούν οι Εβραίοι.

Τελικά είχε δίκιο ο Léon Degrelle που έγραψε ως τίτλο του βιβλίου του «Χίλια χρόνια Χίτλερ» και ο Joseph Goebbels που κατέγραψε στο ημερολόγιο του για τον Χίτλερ: «Όπως μου εξήγησε ο Φύρερ, θέλει να μείνει στην Ιστορία ως παράδειγμα θάρρους και αυταπάρνησης. Ποτέ πια και κανένα εμπόδιο δεν θα τον μετακινήσει από τη θέση του... Στην επιστροφή σκέφτομαι ακόμα μια φορά αυτά που μου είπε ο Φύρερ. Αν αλλάξουν κάποια στιγμή τα πράγματα και είμαι απόλυτα βέβαιος ότι θ' αλλάξουν ο Φύρερ τότε δεν θα είναι ο άνδρας του αιώνα, αλλά ο άνδρας της χιλιετίας». Εξάλλου ο ίδιος ο Χίτλερ είχε πει προφητικά: «Είναι απαραίτητο να πεθάνω για το λαό μου, όμως το πνεύμα μου θα σηκωθεί από τον τάφο και ο κόσμος θα ξέρει ότι είχα δίκιο».

Κλείνοντας, είναι βέβαιο ότι η αλήθεια θα φανερωθεί στο πέρασμα του χρόνου σε αντίθεση με την προπαγάνδα και τα ψέματα των νικητών, επικυρώνοντας αυτό που είπε ο Γκαίμπελς λίγο πριν από το βαγκνερικό φινάλε του Γ΄ Ράιχ. «Κάποτε τα ψέμματα θα γκρεμιστούν κάτω από το ίδιο τους το βάρος, η αλήθεια θα λάμψει και τότε θα αναστηθούμε. Θα ξαναγυρίσουμε και η γη θα τρέμει».  

Νίκος Ανδρέου

Πηγή: RISTORANTE VERONA

Εθνικός Σύνδεσμος Σαρωνικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου