Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ     
            

Σύντροφοι Γερμανοί και σύντροφοι του κόμματος

Δεν γνωρίζω πόσα εκατομμύρια άνθρωποι, στο μέτωπο αλλά και στην πατρίδα, συμμετέχουν μέσω ραδιοφώνου σε αυτή τη μεγάλη συγκέντρωση απόψε, και με ακούν. Θέλω να μιλήσω σε όλους αυτούς απο τα βάθη της καρδιάς μου στα βάθη της δικής τους. Πιστεύω οτι ολόκληρος ο γερμανικός λαός έχει ένα φλογερό ενδιαφέρον για όσα έχω να πω απόψε.
Για αυτό θα μιλήσω με ιερή σοβαρότητα και απόλυτη ειλικρίνεια, όπως απαιτεί η ώρα. Ο γερμανικός λαός, που γαλουχήθηκε, εκπαιδεύτηκε και έμαθε να πειθαρχεί μέσα από τον Εθνικοσοσιαλισμό, μπορεί να αντέξει όλη την αλήθεια. Γνωρίζει πόση δύσκολη είναι η θέση του Ράιχ, και ότι η ηγεσία του μπορεί τώρα λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης, να απαιτήσει τα απαραίτητα σκληρά μέτρα, ναι, ακόμη και τα σκληρότερα μέτρα.
Η καταιγίδα από τις στέπες, που μαίνεται στην ιερή μας ηπειρό μας αυτόν τον χειμώνα, επισκιάζει κάθε προηγούμενη ανθρώπινη και ιστορική εμπειρία. Ο γερμανικός στρατός, ωστόσο, μαζί με τούς συμμάχους του είναι το μοναδικό ανάχωμα.

Στό διαγγελμά του στις 30 Ιανουαρίου, ο Φύρερ αναρωτήθηκε με σοβαρό και πειστικό τρόπο τι θα είχε συμβεί στη Γερμανία και στην Ευρώπη, αν στίς 30 Ιανουαρίου του 1933 μια αστική ή δημοκρατική κυβέρνηση είχε αναλάβει την εξουσία αντί για το εθνικοσοσιαλιστικό κίνημα!!! Τι κίνδυνοι θα είχαν πλήξει το Ράιχ, γρηγορότερα από όσο θα μπορούσαμε τότε να υποπτευθούμε, και τι δυνάμεις αμύνης θα είχαμε στην διαθεσή μας για να τούς αντιμετωπίσουμε; Δέκα χρόνια Εθνικοσοσιαλισμού ήταν αρκετά, ώστε ο γερμανικός λαός να μπορεί να αντιληφθεί πλήρως την σοβαρότητα των μοιραίων προβλημάτων που προκαλεί ο μπολσεβικισμός απο την Ανατολή.

Τώρα όλοι μπορούν να καταλάβουν γιατί μιλούσαμε τόσο συχνά, στις κομματικές μας συγκεντρώσεις στη Νυρεμβέργη, για τη σημασία του αγώνα ενάντια στον μπολσεβικισμό. Υψώσαμε τον τόνο της φωνής μας, για να προειδοποιήσουμε τον γερμανικό λαό και ολόκληρο τον κόσμο, ελπίζοντας ότι θα αφυπνίζαμε τη Δύση από την παράλυση της θέλησης και του πνεύματος, στην οποία είχε βυθιστεί.

Προσπαθήσαμε να ανοίξουμε τα μάτια τους στο τρομερό ιστορικό κίνδυνο του εξ ανατολών μπολσεβικισμού, ο οποίος είχε υποτάξει ένα έθνος περίπου 200 εκατομμυρίων ανθρώπων στον εβραικό τρόμο και ετοίμαζε έναν επιθετικό πόλεμο ενάντια στην Ευρώπη.

Επίσης γνωρίζουμε ενώπιον ποίου ιστορικού καθήκοντος βρισκόμαστε. Το δύο χιλιάδων ετών οικοδόμημα της Δύσης βρίσκεται σε κίνδυνο. Κανείς δεν μπορεί να περιγράψει πλήρως αυτήν την απειλή, αλλά είναι χαρακτηριστικό το ότι, όταν κάποιος την αποκαλέσει με το ονομά της, Ο Διεθνής Εβραισμός σε ολόκληρο τον κόσμο ξεσηκώνεται και διαμαρτύρεται έντονα. Η κατάσταση έχει προχωρήσει τόσο πολύ στην Ευρώπη, που ένα κίνδυνο, όταν αυτός προέρχεται από τούς Εβραίους, κανείς δεν μορεί να τον αποκαλέσει κίνδυνο!!! Αυτό, όμως, δεν εμποδίζει εμάς τους Εθνικοσοσιαλιστές να προβούμε στίς αναγκαίες διαπιστώσεις. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ!!! (Το κοινό χειροκροτεί και φωνάζει << Juden raous!!! >> EΞΩ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!

Το Βιβλίο ''Ολοκληρωτικός Πόλεμος'' Μπορείτε να το βρείτε ΕδώΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου