Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Αντισημιτισμός




Στο απόσπασμα που ακολουθεί, ο Γκαίμπελς έχει ένα φανταστικό διάλογο με ένα Γερμανό ο οποίος δεν ανήκει στο Εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα και έχει απορίες για τις θέσεις του κόμματος. Για την ευχερέστερη ανάγνωση η ερώτηση του συνομιλητή του Γκαίμπελς είναι αυτή με τα πλάγια γράμματα. 


<<Το έχετε κάνει μεγάλο θέμα ότι εναντιώνεστε στους Εβραίους. Σήμερα, στον εικοστό αιώνα, ο αντισημιτισμός δεν είναι πια ντεμοντέ; Και οι Εβραίοι άνθρωποι δεν είναι; Δεν υπάρχουν και λευκοί Εβραίοι*; Δεν είναι καλός οιωνός ότι φοβόμαστε εμείς, 60 εκατομμύρια Γερμανοί, τα δύο εκατομμύρια Εβραίων;>>

Πρόσεχε! Προσπάθησε να σκεφτείς λογικά:

1. Αν ήμαστε μόνο αντισημίτες, τότε ναι, θα ήμαστε πράγματι ντεμοντέ. Είμαστε όμως και Σοσιαλιστές. Δεν γίνεται να είμαστε μόνο το ένα χωρίς το άλλο, ο Σοσιαλισμός, δηλαδή η ελευθερία των Γερμανών εργατών και συνεπώς του γερμανικού έθνους, μπορεί να επιτευχθεί μονάχα ενάντια στους Εβραίους και επομένως είμαστε αντισημίτες μόνο και μόνο επειδή θέλουμε την ελευθερία της Γερμανίας και τον Σοσιαλισμό.

2. Σίγουρα και οι Εβραίοι άνθρωποι είναι. Κανείς μας δεν το αμφισβήτησε. Με την ίδια λογική όμως και οι ψύλλοι ζώα είναι - απλώς όχι και τόσο συμπαθή. Και εφόσον οι ψύλλοι δεν είναι συμπαθή ζώα, δεν έχουμε καμία ηθική υποχρέωση να τα προστατεύσουμε και να τα αφήσουμε να ακμάσουν, ώστε να μας τσιμπάνε και να μας ταλαιπωρούν, αντιθέτως πρέπει να τα θέσουμε εκτός λειτουργίας. 

Το ίδιο ισχύει και για τους Εβραίους.

3. Σίγουρα υπάρχουν και λευκοί Εβραίοι. Και κάθε μέρα πληθαίνουν. Αυτό όμως δεν αποτελεί επιχείρημα υπέρ τους αλλά εναντίον τους. Ακόμα και το ότι μεταξύ μας τους παλιανθρώπους τους αποκαλούμε λευκούς Εβραίους, είναι απόδειξη του ότι το να είσαι Εβραίος είναι κάτι κακό, ειδάλλως, θα αποκαλούνταν οι απατεώνες Εβραίοι κίτρινοι Χριστιανοί! Το ότι υπάρχουν τόσο λευκοί Εβραίοι αποδεικνύει πώς το υπονομευτικό πνεύμα των Εβραίων έχει καταφέρει να μολύνει ήδη μεγάλο μέρος του λαού μας. Είναι απλά μια ακόμα προειδοποίηση πως πρέπει να πολεμήσουμε την παγκόσμια εβραϊκή πανούκλα με κάθε δυνατό τρόπο. 

4. Δεν είναι κακός οιωνός για εμάς αλλά για εσάς το ότι 60 εκατομμύρια Γερμανοί φοβούνται 2 εκατομμύρια Εβραίους. Εμείς δεν φοβόμαστε αυτά τα δυο εκατομμύρια, εμείς τα πολεμάμε. Εσείς όμως είστε πολύ δειλοί για μια τέτοια μάχη και αιωνίως υπεκφεύγεται. Αν αυτά τα 60 εκατομμύρια πολεμούσαν τους Εβραίους όπως κάνουμε εμείς, δεν θα χρειαζόταν πια να τούς φοβούνται, θα ήταν η σειρά των Εβραίων να καταληφθούν από φόβο.  

*Λευκοί Εβραίοι: επρόκειτο για ύβρη - έτσι αποκαλούσαν οι εθνικοσοσιαλιστές απαξιωτικά τούς μη Εβραίους λευκούς με νοοτροπία και ιδέες <<παρακμιακές>> και αντεθνικές.



Εθνικός Σύνδεσμος Σαρωνικού




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου