Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018

''Το αίμα των μαρτύρων είναι ο σπόρος της νέας εκκλησίας''GEORGE LINCOLN ROCKWELL:
Μόνο μια παγκόσμια επανάσταση μπορεί να καταπολεμήσει την παγκόσμια εβραϊκή συνωμοσία. Κάθε επανάσταση όμως πρέπει να προετοιμάζεται με ακρίβεια και με βάση τούς σιδερένιους νόμους που κυβερνούν την συμπεριφορά των μαζών. Μια παγκόσμια επανάσταση ενάντια στην τεράστια δύναμη του παγκόσμιου εβραϊσμού πρέπει να σχεδιαστεί και να εκτελεστεί με μία μεγαλοφυΐα και μια αποφασιστηκότητα που δεν θα έχουν προηγούμενο στην παγκόσμια ιστορία.

Ο θεμελιωδέστερος νόμος μιας τέτοιου μεγέθους κοινωνικής αναταραχής δεν μπορεί να είναι άλλος από αυτό που έλεγαν οι πρώτοι χριστιανοί: ''Το αίμα των μαρτύρων είναι ο σπόρος της νέας εκκλησίας''. Ίσως να ακούγεται σκληρό και βάρβαρο, αλλά δεν παύει να είναι αληθινό ότι όσο μεγαλύτερος είναι ο σκοπός, τόσο περισσότερο αίμα και δάκρυα πρέπει να χυθούν για να πραγματοποιηθεί.

Τα δυνατά κινήματα απαιτούν πάντοτε πολλούς ανθρώπους που θα γίνουν ολοκαύτωμα από το πάθος τους και την αφοσίωσή τους στον σκοπό. Και αυτοί οι άνθρωποι δεν θα αυτοθυσιάζονταν ποτέ ούτε για το εμπορικό ισοζύγιο, ούτε για την παγκόσμια ειρήνη, ούτε για τίποτε άλλο από αυτά στα οποία μας παρακινούν να είμαστε πιστοί.

Μόνο η επίκληση στα πιο αρχέγονα συναισθήματα της συλλογικής ψυχής μπορεί να βγάλει τις μάζες από το λήθαργό τους και να τις φέρει στο ψυχικό εκείνο παραλήρημα που γεννά τις επαναστάσεις. Τίποτα δεν επηρεάζει τα αρχέγονα συναισθήματα των μαζών όσο ο ηρωισμός, και μόνο ο πιο απόλυτος ηρωισμός μπορεί να βγάλει τον λευκό άνθρωπο από τον λήθαργό του και να τον απαλλάξει από τον παραλύοντα φόβο του για τους Εβραίους.

Και δεν υπάρχει κανένα άλλο σύμβολο παρά η Σβάστικα και κανένα άλλο όνομα παρά αυτό του Αδόλφου Χίτλερ, οι λευκοί όλου του κόσμου δεν είχαν τίποτα, απολύτως τίποτα που να τούς ενώνει σε κοινό σκοπό. Δεν είχαν κοινούς ήρωες και μάρτυρες, άγια μνημεία, ονόματα και σύμβολα.

Όμως τώρα αφότου εκατομμύρια νέων Γερμανών Άριων ανδρών έδωσαν πρόθυμα τις πολύτιμες ζωές τους στον πρώτο πραγματικό αγώνα της ιστορίας προς όφελος της Άριας φυλής, έχουμε πια τα αιματοβαμμένα σύμβολα και μάρτυρες, δηλαδή το θεμελιωδέστερο συστατικό μιας επανάστασης!!!

Εκατομμύρια άλλοι νέοι άνδρες που πολεμούσαν αν και Άριοι, για το σκοπό του διαβολικού καπιταλιστή και μπολσεβίκου Εβραίου θα έχουν χάσει τις εξίσου πολύτιμες ζωές τους για το τίποτα, αν δεν κατανοήσουμε ότι ποτέ ξανά δεν θα πρέπει να χυθεί Άριο αίμα προς όφελος των Εβραίων και των Νέγρων. 

Όμως όσο απίστευτο και αν φαντάζει τελικά, οι τυχεροί κληρονόμοι όλοι αυτοί της αυτοθυσίας και του ηρωισμού, αυτοί που θα έπρεπε να αδράξουν τα πολύτιμα αιματοβαμμένα λάβαρα, απορρίπτουν αυτήν την κληρονομιά επειδή ''δεν είναι πρακτική''

''Δεν μπορούμε ποτέ να κερδίσουμε κηρύσσοντας ανοιχτά τον ναζισμό και κρατώντας την σβάστικα'' μας πληροφορούν οι αξιοπρεπείς αυτοί κύριοι. ''Οι Εβραίοι έχουν διδάξει στο λαό να τα μισεί αυτά τα πράγματα.'' Και προσθέτουν ''άμα εξυμνούμε τον Χίτλερ πολύ ανοιχτά θα μας βάλουν φυλακή ή θα μας σκοτώσουν!!!''

Σαν να μην είχαν μπει όλοι ανεξαιρέτως οι επαναστάτες φυλακή (ακόμα και οι Εβραίοι που πυροδότησαν την Ρωσική επανάσταση) και σαν να μην είχαν βρει τον θάνατο πολλοί από αυτούς... Δηλαδή εμείς οι εθνικοσοσιαλιστές θα φανούμε πιο δειλοί από μια συμμορία Εβραίων; Οι διωγμοί και οι ταλαιπωρίες που αυτοί οι χλιαροί χαρακτήρες θέλουν να αποφύγουν είναι προϋπόθεση ''εκ των ων ουκ άνευ'' για τη νίκη μας. 


Εθνικός Σύνδεσμος ΣαρωνικούΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου