Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Οι Έλληνες δεν παραχωρούμε το ιερό όνομα της Μακεδονίας – Συλλαλητήριο στις 20 Ιανουαρίου στο Σύνταγμα




Κάλεσμα στον ελληνικό λαό και σε κάθε πατριώτη για αντίσταση ενόψει της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών. Πλήθος φορέων καλούν τους Έλληνες να διαδηλώσουν και να παρευρεθούν στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, στις 20 Ιανουάριου.

Με το μήνυμα «Είμαστε μυριάδες, είμαστε Έλληνες, κάτω τα χέρια από τη Μακεδονία», οι φορείς που διοργανώνουν το συλλαλητήριο καλούν σε ένα ηχηρό Όχι προς την ελληνική βουλή, ξεκαθαρίζοντας πως ο ελληνικός λαός έχει τον τελευταίο λόγο.

Με τη Συμφωνία των Πρεσπών να έχει περάσει στα Σκόπια, τα τελικά βήματα αναμένονται από την πρόθυμη ελληνική πλευρά. Η κυβέρνηση των Αριστερών και ανιστόρητων κομμουνιστών είναι διατεθειμένη να αγνοήσει τη θέληση του ελληνικού λαού και να προχωρήσει σε μια πρωτοφανή εθνική προδοσία.

Καλούνται όλοι οι Έλληνες, λοιπόν, να μην επιτρέψουν κάτι τέτοιο, και να στείλουν στην ελληνική κυβέρνηση το μήνυμα που της αξίζει.

Συλλαλητήριο στις 20 Ιανουαρίου στο Σύνταγμα
Μιας και δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη η ημερομηνία ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών στην ελληνική βουλή, η επιτροπή όρισε τη διεξαγωγή του Συλλαλητηρίου στις 20 Ιανουαρίου, στις 14:00 το μεσημέρι, στην πλατεία Συντάγματος.


Εθνικός Σύνδεσμος Σαρωνικού




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου