Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Για τον Άνδρα που θα έρθει


Δεν υπάρχει στο σύμπαν παρά μόνο μια ιστορία, ένας πολιτισμός, ένας πόλεμος: Αυτός των Λευκών Θεών, τα υπόλοιπα ανήκουν απλά στην παρακμή της χρυσής εποχής.






Ο Ιουδαίος γνωρίζει ότι ο Χίτλερ και ο Εσωτερικός Χιτλερισμός δεν πέθανε στο Βερολίνο κατά το τέλος του δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Γνωρίζοντας ότι τα σχέδια του χιλιετούς Ιουδαϊσμού είναι γνωστά, οι Άριοι είναι σε ετοιμότητα για να τους εξουδετερώσουν. Ο Μεγάλος Πόλεμος δεν έχει ακόμα τελειώσει, η τελευταία λέξη δεν έχει ακόμα ειπωθεί. Η Τελευταία Στρατιά θα είναι αυτή του Χίτλερ: Η Μαινόμενη Ορδή του Wotan, η Wildes Heer, η οποία περιμένει υπομονετικά. 




Η Επιστροφή του Φύρερ, που θα έρθει να δικάσει επάνω σε ένα Άσπρο Άλογο κουβαλώντας ένα φλεγόμενο σπαθί, σαν κομήτης (η αλλαγή της Εποχής σε μια Νέα Εποχή), στα όρια μεταξύ του ενός κόσμου και ενός άλλου, του Φυσικού κόσμου και του πνευματικού κόσμου, θα γίνει με ένα vimana, έναν Δίσκο Φωτός (το οποίο θα <<κατηφορίσει από τον ουρανό>>). Και θα έρθει επίσης να δικάσει, σώζοντας τους εκλεκτούς του που ανήκουν στην Τελευταία Στρατιά, στην Wildes Heer του.



'' Όταν οι καρδιές λυγίζουν και οι ψυχές των ανθρώπων βρίσκονται σε απόγνωση, οι σπουδαίοι  γκρεμιστές της δυστυχίας και της αμφιβολίας, του ονείδους και της μιζέριας, της πνευματικής σκλαβιάς και της σωματικής κατάπτωσης, τους γνέφουν από το λυκόφως του παρελθόντος και τείνουν τα άχρονα χέρια τους στους λιπόψυχους θνητούς. Αλίμονο στον λαό που ντροπιάζεται, αρνούμενος να τα γραπώσει!...A Hitler''





Εθνικός Σύνδεσμος Σαρωνικού




1 σχόλιο:

  1. ΕΥΓΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΧΙΤΛΕΡ
    Ο ΜΕΓΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΑΝΑΒΙΩΣΕ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ
    ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
    ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΞΑΝΑ ΑΝΑΨΕ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟΛΩΝΑ
    ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΤΟ 1936
    ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή