Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ;






Του Παν. Μαρίνη

Είναι γνωστά τα εγκλήματα του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΟΠΛΑ, όμως έχει νόημα να ομιλούμε γιά αυτά; Συνήθως αντιτιθέμεθα σε αυτήν την συνεχή αναδίφησιν του παρελθόντος λέγοντες: Εάν το ΚΚΕ δεν έκανε εγκλήματα θα ήσαν όλα καλά; Υπονοώντας ότι σημασία έχει να κτυπήσης τον Κομμουνισμόν στον πυρήνα του δεικνύοντας ότι ο Μαρξιστικός Μύθος είναι μία θρησκεία αυθαίρετη και παραδοξολογική κι όχι μία μέθοδος πολιτικής και οικονομικής θεάσεως της πραγματικότητος! Σωστή είναι βεβαίως όλη αυτή η συλλογιστική, όμως υπάρχει μία απλουστέρα αντιμετώπισις των πραγμάτων! Χωρίς να εμπλεκόμεθα σε συζητήσεις περί της ουσίας του Μαρξισμού που δεν είναι εύκολες διά πολλούς ανθρώπους, ναί, ομιλούντες διά τα εγκλήματα δυνάμεθα να αποδεικνύωμε την κακοήθη φύσιν του!
Εάν έχομε εμπρός μας έναν άνθρωπον που μάς φαίνεται καλός και συμπαθητικός και αυτός μάθουμε ότι είναι συγχρόνως μανιακός δολοφόνος, αυτό θα μάς κάνει να φύγουμε μακρυά! Εάν γνωρίζομε μίαν οικογένειαν και μάς φαίνεται καλή και έντιμη αλλά μάθουμε ότι τα μέλη της είναι δολοφόνοι, αυτό θα μάς κάνει να αλλάξωμε γνώμην δι' αυτήν! Εάν βλέπομε μίαν οργάνωσιν οιανδήποτε, έναν πολιτικόν κόμμα, μίαν θρησκείαν, και αυτή μας φαίνεται καλή και αξιόλογη αλλά αντιληφθούμε ότι δεν διστάζει να προβαίνει σε φόνους και άλλα εγκλήματα, τότε φυσικά θα αναθεωρήσωμε την στάσιν μας απέναντί της!
Ούτως, τα κομμουνιστικά κόμματα σε όλον τον κόσμον, σε όλες τις εποχές και σε κάθε φάσιν της αναπτύξεώς τους χρησιμοποιούν ως όργανον επιβιώσεώς τους το έγκλημα! Δεν υπάρχει εις αυτό δικαιολογία φύσεως φυλετικής! Ιδία η νοοτροπία, η στάσις ζωής και τα πεπραγμένα των Ελλήνων Κομμουνιστών με αυτά των Γιουγκοσλάβων, των Ρουμάνων, των Γερμανών, των Λεττονών, των Ρώσσων, των Βιετναμέζων, των Κινέζων, των Νεγριδών (ιδέ π.χ. την Αιθιοπίαν), των Λατινοαμερικανών και όλων των άλλων! Δεν υπάρχει επίσης εις αυτό δικαιολογία φύσεως πολιτιστικής ή εκπαιδευτικής! Ίδιοι κι απαράλλακτοι οι αγράμματοι κι άξεστοι Κομμουνιστές ηγέτες ως ο Γκεοργκίου-Ντεζ ή ο Τσαουσέσκου με τους εγγραμμάτους όπως ο Εμβέρ Χότζα. Ίδιοι οι Ευρωπαίοι του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού με αυτούς του Κινεζικού Πολιτισμού της Άπω Ανατολής! Επίσης ιδία η συμπεριφορά των κομμουνιστικών κομμάτων στην γέννησί τους, προ της καταλήψεως της εξουσίας, μετά την κατάληψιν της εξουσίας και ακόμη όταν είναι είκοσι ή εβδομήντα έτη στην εξουσίαν! Διανοούμενος και συγγραφεύς ο Λένιν, όμως συγχρόνως ωργάνωνε ληστείες τραπεζών, ως η μεγάλη ληστεία στην Τιφλίδα! Σαράντα έτη στην εξουσίαν ο Τίτο κι όμως το μακρύ του χέρι δολοφονούσε όποιον δεν του άρεσε και στις ΗΠΑ και στην Αργεντινή! 




Προσφάτως ο άρχοντας της Β. Κορέας εδολοφόνησε τον ετεροθαλή αδελφόν του· ιδέ Assassination of Kim Jong-nam - Wikipedia. Από την γέννησίν του ο Κομμουνισμός (ιδέ τις εξεγέρσεις του 1848) έως την σήμερον είναι ο ίδιος! Παντού, όπου κατέκτησε την εξουσίαν την ήσκησε με δεινήν κατατρομοκράτησιν του πληθυσμού, με φυλακές, Γκούλαγκ και με την απόλυτον και αυθαίρετον εξουσίαν της μυστικής αστυνομίας! Εδώ η πρώτη πράξις του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και της κυβερνήσεως της ΠΕΕΑ ήτο η ίδρυσις της ΟΠΛΑ (Οργάνωσις Προστασίας Λαϊκών Αγωνιστών), της φρικτοτέρας ίσως κομμουνιστικής αστυνομίας! εκτός των άλλων η ΟΠΛΑ είχε καταρτίσει τους διαβοήτους "Καταλόγους της ΟΠΛΑ" με άτομα που δεν ήσαν κομμουνιστές κι είχαν κάποιαν θέσιν στην κοινωνίαν της πόλεώς των και τους εφόνευε εν ψυχρώ, έτσι εφόνευσε 5.000! 
Οι "Κατάλογοι της ΟΠΛΑ" όπου ήσαν καταγεγραμμένοι και εδολοφονούντο οι πολίτες κάθε πόλεως ή χωρίου της Ελλάδος που ήσαν κάτι στην κοινωνία π.χ. δικηγόροι, γιατροί, καθηγηταί γυμνασίου κλπ και συγχρόνως δεν ήσαν γραμμένοι στο ΕΑΜ μάς υπενθυμίζουν ότι όπου πατήσουν το πόδι τους οι κομμουνιστές ως πρώτον μέτρον αποκεφαλίζουν την κοινωνίαν π.χ. στις τρείς χώρες της βαλτικής, Εσθονία, Λιθουανία, Λεττονία, όσοι ήσαν απόφοιτοι πανεπιστημίου τους πήγαν και τους εθανάτωσαν στα Γκούλαγκ της Σιβηρίας. Στην Πολωνία, εκτός των άλλων, οι Σοβιετικοί ωδήγησαν στο δάσος του Katyn 32.000 Πολωνούς αξιωματικούς και τους εφόνευσαν και τους έθαψαν σε ομαδικές τάφρους! Επίσης είδαμε ήδη τον αποκεφαλισμόν της κοινωνίας στην Ρουμανίαν!




Οι Αριστεροί θα αντιτείνουν και θα μάς ειπούν: «Τί κακό έκανε το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ;; Κανένα κακό, αντιθέτως έκανε μεγάλο καλό, καθώς εδολοφονούσε με καταπληκτικήν ευκολίαν, ωσάν να ήσαν μύγες, τους "εχθρούς του λαού", τους μοναρχοφασίστες και το σόϊ τους και την σπορά τους (όπως στον Μελιγαλά νήπια 3-4 ετών) κι έτσι καθάριζε την χώρα, ως ισχυρόν εντομοκτόνον από τα "παράσιτα" [ούτως λέγονται στην αριστερή γλώσσα οι μη-Αριστεροί]!»
Ακριβώς εδώ έγκειται το πρόβλημα! Οι Κομμουνιστές έχοντες την σκληρήν μονοθεϊστήν θρησκείαν του Μαρξισμού που θεωρεί τους δύο και μόνον κοσμοπολιτικούς εθνισμούς: πιστός και άπιστος, ευκόλως καταλήγουν ότι οι άπιστοι δεν είναι άνθρωποι! H προπαγάνδα και η λογοτεχνία των Κομμουνιστών και η κρατική των κομμουνιστικών κρατών με χίλιους τρόπους και ξεκάθαρα πείθει τους οπαδούς της ότι οι άπιστοι δεν είναι άνθρωποι και ούτως τους ωθεί συστηματικώς να διαπράττουν εγκλήματα που δεν είναι εγκλήματα διότι διαπράττονται εναντίον μη-ανθρώπων! Διά παράδειγμα, στον Σοβιετικόν στρατόν εμοίραζαν φυλλάδια που τα είχε γράψει ο γνωστός Εβραίος διανοούμενος Ilya Ehrenburg τα οποία επανελάμβανον αδιακόπως την απο-ανθρωποποίησιν, ως «Οι Γερμανοί δεν είναι ανθρώπινα όντα, μυρίζουν ωσάν ζώα, είναι δίποδα ζώα, αν φονεύσης έναν Γερμανό, να φονεύσης κι έναν δεύτερο, δεν είναι τίποτε πιό διασκεδαστικό γιά εμάς από ένας λόφος από πτώματα Γερμανών! Φόνευε τους Γερμανούς, αυτό είναι το σωστό γιά τα παιδιά σου! Φόνευε με την ψυχή σου!» Οπότε δεν είναι να απορούμε που ως γνωστόν οι Σοβιετικοί στρατιώτες που "απελευθέρωσαν" την Ευρώπη από τον εαυτόν της συμπεριεφέροντο στους Ευρωπαίους ωσάν να μην είναι άνθρωποι! Γνωστές οι λεπτομέρειες της συμπεριφοράς τους! Διά την απο-ανθρωποποίησιν ιδέ, David Livingstone Smith, «Less than human : why we demean, enslave, and exterminate others», New York, 2011.
Η άποψις αυτή ότι ο μη-Κομμουνιστής δεν είναι άνθρωπος καλλιεργείται η ιδία έως της σήμερον! Διαβάζουμε μόλις χθές (Ενα «βρώμικο ’18»!, ΤΟ ΒΗΜΑ, 25/02/2018):
«Η μία (εκ των δύο) εφημερίδα της κυβέρνησης απειλεί ότι "μπορεί να σηκωθεί από τον τάφο του ο Αρης Βελουχιώτης και τότε τρεχάτε ποδαράκια μου. Κάτι τύπους σαν κι εσάς καλύτερα να μην ξέρετε τι τους έκανε".»
Ας γνωρίσουμε: Με την μάχαιρα τούς άνοιγε πληγές και στις πληγές έρριπτε χονδρό αλάτι! Ο Σαδισμός δεν εβασίλευε μόνον στην φυλακήν του Pitești, αλλά εβασίλευε και βασιλεύει πάντοτε και παντού όπου υπήρξαν ή υπάρχουν Κομμουνιστές!
Λοιπόν, αυτή η Κοσμοθέασις που χωρίζει με μίαν τάφρον τους ανθρώπους σε ανθρώπους και μή-ανθρώπους δημιουργεί την εγκληματικήν φυσιογνωμίαν "Κομμουνιστής" και είναι υπεύθυνη δι' όλην την βαρβαρότητα που γνωρίζομε!
Επομένως ναί, έχει νόημα να ομιλούμε διά τα εγκλήματα του Κομμουνισμού!
ΜΙΑ ΟΔΟΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ: Εκτός από τον Κομμουνιστήν με την επιθετικήν τακτικήν «Τί κακό έκανε το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ;;», έχομε τους γνωστούς και στην Ευρώπην Αριστερούς, γεννήματα του Ευρωκομμουνισμού του Μπερλινγκουέρ, που μάς λέγουν: «Εμείς ήμαστε Αριστεροί, δεν ήμαστε Κομμουνιστές, δεν υποστηρίζουμε τις πολιτικές της ΕΣΣΔ!» Η απάντησιε είναι η εξής: Δεν είσθε Μαρξιστές-Λενινιστές; Τί είσθε; Οπαδοί του Πιερ-Ζοζέφ Προυντόν; Του Ανρί ντε Σαιν-Σιμόν; Σοσιαλδημοκράτες; Ας ξεκαθαρίζουν την θέσιν τους!


Eθνικός Σύνδεσμος Σαρωνικού



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου