Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ


Επιστολή Βενιαμίν Φραγκλίνου προς τον Πρόεδρο των Η.Π.Α. Άνταμς


Συμφωνώ απόλυτα με τον στρατηγό Ουάσινγκτον, πως πρέπει να προστατέψουμε αυτό το νεαρό έθνος από μια ύπουλη επίδραση και διείσδυση.
Αυτοί η απειλή είναι οι Εβραίοι!!! Σε όποια χώρα και αν εγκαταστάθηκαν οι Εβραίοι σε μεγάλο αριθμό κατέβασαν το επίπεδο της ηθικής και εμπορικής ακεραιότητας. Αποτέλεσαν δική τους κοινωνία (Μέσα στο κράτος) και δεν αφομοιώθηκαν. Εχλεύασαν και προσπάθησαν να υπονομεύσουν την χριστιανική θρησκεία πάνω στην οποία έχει θεμελιωθεί το κράτος, έφτιαξαν ένα κράτος εν κράτει!!! Και όταν συνάντησαν αντιρρήσεις προσπάθησαν να πνίξουν οικονομικά αυτό το έθνος, όπως στην περίπτωση της Ισπανίας και της Πορτογαλίας.
Περισσότερο από 1700 χρόνια οι Εβραίοι θρήνησαν την θλιβερή τους μοίρα, που τούς εξόρισε από την πατρίδα τους – όπως αποκαλούν την Παλαιστίνη. Αν ο κόσμος τούς την είχε δώσει με εισιτήριο χωρίς επιστροφή, θα έβρισκαν αμέσως μια δικαιολογία να γυρίσουν εις τις άλλες χώρες.
Γιατί; Γιατί οι Εβραίοι είναι Βαμπίρ (Νυχτερίδες της Βραζιλίας που ευχαριστιούνται να ρουφούν αίμα ανθρώπων) Και τα Βαμπίρ δεν μπορούν να ζήσουν από τα Βαμπίρ!!! Δεν μπορούν να ζήσουν μόνο μεταξύ τους (εννοείται μόνο με Εβραίους) πρέπει να υφίστανται σε βάρος των χριστιανών και άλλων λαών, και όχι της δικής του ράτσας.
Είναι και παραμένει ο τύπος του παράσιτου, ο παρασιτικός, που ίδιος καταστρεπτικός βάκιλος, ξαπλώνεται όλο και πιο πολύ, αμέσως μόλις ένα έδαφος κατάλληλο του παρουσιαστεί. Το αποτέλεσμα της παρουσίας του είναι όμοιο με την ανάπτυξη των παρασιτικών φυτών: Ο λαός που θα τον δεχτεί στην περιοχή του θα καταπνιγεί από αυτόν, σε μεγάλο ή σε μικρό χρονικό διάστημα.
Αν δεν τους αποκλείσετε από τις Η.Π.Α Σε λιγότερο από 200 χρόνια θα έχουν συρρεύσει εδώ σε τόσους μεγάλους αριθμούς που θα κυριαρχήσουν και θα κατασπαράξουν την χώρα και θα αλλάξουν την μορφή του πολιτεύματος μας, για το οποίο εμείς οι Αμερικάνοι χύσαμε το αίμα μας, δώσαμε την ζωή μας, τα αγαθά μας και διακινδυνεύσαμε την ελευθερία μας.
Αν δεν τους αποκλείσετε σε λιγότερο από 200 χρόνια, οι απόγονοί μας θα δουλεύουν στα χωράφια τους για να τούς παράσχουν αγαθά, ενώ αυτοί θα τρίβουν τα χέρια τους στις αποθήκες.
Σας προειδοποιώ αν δεν αποκλείσετε τους Εβραίους δια παντός, τα παιδιά σας θα σας καταραστούν στους τάφους σας. Οι Εβραίοι οπουδήποτε και αν γεννιούνται δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξουν. Οι ιδέες τους δεν συμβιβάζονται με αυτές του Αμερικάνου, και δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ αυτό αν και ζουν ανάμεσά μας από δέκα γενιές. ”Μια λεοπάρδαλις δεν μπορεί να αλλάξει τα στίγματα της”
Πηγή: Ιωάννου .Δ. Πασά. ”Το ‘έγκλημα της επιστήμης”
Εθνικός Σύνδεσμος Σαρωνικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου