Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΕΚ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ Η ΔΥΝΑΜΗ


 Αθηνά & Ευθαλία!  




Απεικόνιση του φωτεινού και δυνατού άνδρα. Σταθερή τάση να κυριαρχήσει επί του κόσμου και των ανθρώπων.

Αυτή η δημιουργική δύναμη που οικοδομεί πολιτισμούς είναι το αίμα. Ο Άριος, εξέπεμψε την ακτινοβολία του σε όλο τον κόσμο, για να δημιουργήσει κάθε πολιτισμό. Όλοι οι μεγάλοι πολιτισμοί της ιστορίας είναι δικά του έργα. 




Για την αναπαραγωγή του ανθρώπινου είδους η φύση διαλέγει τούς δυνατούς και ωραίους άντρες, αυτή η σταθερή βούληση της φύσης εκφράζεται μέσα από το πάθος των γυναικών. 

Στα χέρια μας βρίσκεται  ο χαρακτήρας και κατά επέκταση η ευημερία του ανθρώπινου είδους, στις επόμενες γενιές που θα γεννήσουμε και που σε εμάς έχει ανατεθεί η φροντίδα τους.





Η γυναίκα είναι σύντροφος του ανδρός στην φυλετική ένωση. Ας ανταποκριθούμε  με ευσυνειδησία στην εμπιστοσύνη που μας έδειξε η φύση.




Το γένος, η φυλή, πρέπει να διατηρηθεί καθαρό, δεν επιτρέπεται να μιανθεί από τις ρίζες ενός ξένου δέντρου. Αν, μολαταύτα, γινόταν κάτι τέτοιο, λίγη αξία θα είχε για το ξένο δέντρο, διότι ο βλαστός, όταν θα μεγάλωνε, θα γινόταν ο σφοδρότερος εχθρός του.
Επομένως: <<Το αίμα σου, είναι ότι πολυτιμότερο έχεις>>.  

Η παράβαση αυτού του πρωταρχικού και ιερού νόμου, αυτό είναι το πραγματικό προπατορικό αμάρτημα αυτού του κόσμου και το τέλος της ανθρωπότητας που παραδίδεται σε αυτό. 




Εθνικός Σύνδεσμος Σαρωνικού





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου